Masina Debitat Metal

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Debitat Metal, un produs Dewalt. Masina debitat metal este versiunea imbunatatita modelului un motor complet mai puternic. dotata un motor putere ofera pana la folosind un disc abraziv inseamna ca aveti toata puterea necesara cele mai grele aplicatii. Protectia scanteie reglabila manerul orizontal integrat fac ca aceasta masina sau fie usor utilizat. Poate taia placa otel pana la fara lichid raciregardul pivotare grade permite taieri la unghi rapide si precisearcul compresie asigura mis care mai lina si durabilitate crescuta fata arcurile torsiunereglare rapida si usoara adancimiibutonul blocare axului permite schimbarea lamei fara problemecompartimentul colectare poate fi accesat fara cheie permite utilizatorilor golirea rapida si fara probleme. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Baza larga din otel: Este dotata cu o baza foarte larga din otel, care asigura o zona de lucru mai mare si o stabilitate sporita in timpul utilizarii. Aceasta baza robusta permite realizarea unor taieturi.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Pentru o aliniere rapida si precisa a lamei de taiere, acest ferastrau este echipat cu un indicator de taiere a liniei XPS Shadow, care ilumineaza piesa de lucru si elimina necesitatea ajustarilor manuale..
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Una dintre caracteristicile sale de siguranta este frana integrata pentru discul de ferastrau. Aceasta asigura o protectie activa si o siguranta sporita in timpul utilizarii. Frana va opri rapid discul.
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Pentru a imbunatati siguranta in timpul utilizarii, masina este dotata cu un microintrerupator incorporat in usa. Acesta previne pornirea accidentala a masinii atunci cand usa este deschisa, astfel protejand.
Ferastrau Circular Culisant
Ferastrau Circular Culisant

Ghidajul de pe masa superioara, complet metalic, este dotat cu un sistem de blocare cu cama, care asigura o precizie maxima in timpul lucrului. Acest ghidaj permite utilizatorului sa fixeze obiectul de.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii,..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.