Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite, un produs Dewalt. Ciocanul cuie este echipat cu un motor puternic de 18V XR cu doua trepte si fara perii, livrand performante excelente in fixarea cuielor in profile pregaurite din metal. Designul ergonomic al sculei permite utilizatorilor sa pozitioneze cu precizie pistolul si sa asigure un rezultat precis de fiecare data.

Ciocanul este proiectat cu doua trepte de viteza, permitandu-va sa ajustati puterea in functie de lungimea cuielor utilizate. Acest lucru va permite sa beneficiati de o autonomie mai mare, tragere mai rapida, recul mai mic si durabilitate crescuta atunci cand utilizati cuie mai scurte.

Modul de operare secvential ofera o executie mai precisa a fixarii cuiului, in timp ce modul secvential cu frecventa mare asigura un echilibru optim intre precizie si viteza. Ciocanul utilizeaza un sistem de percutie mecanic, care ofera performante constante intr-o gama larga de temperaturi (de la -20 pana la 50 grade Celsius) si necesita putina intretinere.

Ciocanul este dotat cu cel mai mic nivel de vibratii din clasa sa, oferind confort sporit utilizatorului. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura portabilitate si flexibilitate pe santier, permitandu-va sa aveti instrumentul la indemana in orice moment.

Un alt avantaj al acestui ciocan este sistemul de operare fara aer comprimat, care reduce semnificativ costurile si elimina inconvenientele cauzate de cabluri sau furtunuri de alimentare. Deblocarea cuiului se face rapid, fara a fi nevoie de unelte suplimentare, ceea ce creste eficienta la locul de munca.

Utilizarea acumulatorilor permite lucrul in siguranta si elimina acest inconvenientele legate de cabluri sau furtunuri de alimentare. Astfel, puteti beneficia de o libertate de miscare sporita si puteti lucra in orice loc si pozitie fara restrictii. Categoria Pistoale.
Pentru preturi avantajoase vezi Pistoale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Setul de 3 capsatoare pneumatice este un ansamblu format din trei astfel de instrumente, alimentate cu aer comprimat. Acestea sunt proiectate special pentru a efectua operatiuni de capsare in mod eficient.
Ciocan Batut Cuie
Ciocan Batut Cuie

Modul de operare secvential permite precizie, in timp ce modul de operare continua ofera utilizatorului viteza in lucrul. Sistemul de percutie mecanic, comparativ cu cel cu gaz, asigura performante constante.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Design ergonomic: Designul ergonomic al pistolului asigura confort in timpul utilizarii si reduce oboseala mainilor. Motor fara perii: Este echipat cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o autonomie.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Magazie pentru cuie din material durabil: Pistolul este dotat cu o magazie rezistenta care poate stoca un numar mare de cuie. Acest lucru reduce timpul de inlocuire si creste eficienta muncii. Maner ergonomic:.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.