Rigola Dus Perete

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Rigola Dus Perete, un produs Plast Brno. Corp scurgere sifon permite rotire grade se conecta pe cale dreapta la canalizare banda autoadeziva hidroizolatie picioare ajustabile kit montare sifon cheie ridicare gratarului. Categoria Cabine Dus. Pentru preturi avantajoase vezi Cabine Dus Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Bateria este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate, rezistent la coroziune si la actiunea substantelor chimice din apa uzata. Acest material asigura o durabilitate excelenta a produsului..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Montarea acestui set se face in mod incastrat si suspendat, oferind un aspect modern si minimalist in baie sau toaleta. Setul de montare este inclus in pachet, astfel ca nu va trebui sa achizitionati piese..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar este o optiune ideala pentru a aduce un aspect modern si functional in baia dvs. Dimensiunile sale compacte si designul elegant il fac potrivit..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Aceasta oglinda este disponibila in mai multe dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca perfect nevoilor dumneavoastra. Variantele de dimensiuni includ 50 x 65 cm, 60 x 65 cm, 70 x 65 cm, 80 x 65 cm si..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Dimensiunea cabinei montate poate fi ajustata datorita intervalului de reglaj al elementelor cabinei. Partea fixa si batanta a usii se pot regla in limitele de 982-998 mm, in timp ce peretele lateral poate..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus este produsa de o marca poloneza renumita, ceea ce garanteaza calitatea si durabilitatea produsului. Bateria beneficiaza de o garantie impresionanta de 7 ani, care iti..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Usa culisanta este compusa dintr-o parte fixa si una culisanta in prelungire. Partea culisanta a usii se deplaseaza pe o sina superioara, asigurand o alunecare perfect silentioasa in timpul deschiderii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.