Vas Wc Suspendat Negru

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Vas Wc Suspendat Negru, un produs Hatria. Vasul WC suspendat rimless este un produs cu un design modern si elegant, perfect pentru orice baie contemporana. Acesta are culoarea negru mat, care adauga o nota de lux si rafinament in incapere.

Una dintre caracteristicile sale importante este evacuarea orizontala, ceea ce inseamna ca deseurile sunt eliminate intr-o directie orizontala. Aceasta este o optiune foarte practica si eficienta. De asemenea, prinderea vasului WC este ascunsa, astfel ca nu veti vedea niciun surub sau capacel de protectie pe suprafata ceramicii.

Forma vasului WC este dreptunghiulara, ceea ce ii confera un aspect modern si minimalist. Dimensiunea sa este de 36 x 56 cm, ceea ce il face potrivit pentru orice dimensiune a baii.

Un alt aspect important este ca vasul WC este de tip rimless, ceea ce inseamna ca jetul de apa este directionat astfel incat sa spele perfect vasul, insa nu stropeste in afara acestuia. Aceasta caracteristica contribuie la mentinerea unei igiene optime in toaleta.

Matreialul din care este realizat vasul WC este ceramica sanitara, un material rezistent si durabil. De asemenea, acesta dispune si de un tratament antibacterian, care ajuta la prevenirea aparitiei bacteriilor si ofera un mediu igienic.

Produsul este livrat intr-un ambalaj de carton, care asigura protectia pe durata transportului. Este important de mentionat ca capacul pentru vasul WC trebuie achizitionat separat. Vasul WC suspendat rimless culoare negru mat este un produs de inalta calitate, cu un design modern si caracteristici inovatoare. Este perfect pentru orice baie eleganta si rafinata. Categoria Obiecte Sanitare.
Pentru preturi avantajoase vezi Obiecte Sanitare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Bateria este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate, rezistent la coroziune si la actiunea substantelor chimice din apa uzata. Acest material asigura o durabilitate excelenta a produsului..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pentru a asigura o functionare adecvata a lavoarului, acesta vine echipat cu un sifon de tip G 1 1/4 inch, fabricat din PVC. Acest sifon este special conceput pentru spatii reduse si dispune de o constructie..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Gradul de protectie IP44 asigura o buna rezistenta la apa si umezeala, facand oglinda potrivita pentru utilizare in orice camera de baie. Este conceputa pentru a se potrivi cu toate seriile de camere de..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Usa culisanta este compusa dintr-o parte fixa si una culisanta in prelungire. Partea culisanta a usii se deplaseaza pe o sina superioara, asigurand o alunecare perfect silentioasa in timpul deschiderii..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Dimensiunea cabinei montate poate fi ajustata datorita intervalului de reglaj al elementelor cabinei. Partea fixa si batanta a usii se pot regla in limitele de 982-998 mm, in timp ce peretele lateral poate..
Set Dus Termostat Negru
Set Dus Termostat Negru

Instalarea dusului incastrat asigura nu numai o estetica placuta a baii, dar si mentinerea usor de curatat a acesteia. Elementele de instalare neestetice sunt ascunse, evitand deteriorarile mecanice. Aceasta..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.