Set Dus Palarie Baterie Termostat

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Set Dus Palarie Baterie Termostat, un produs Deante. Setul de dus cu palarie, para de dus si baterie termostatata crom, este un produs de inalta calitate, conceput pentru a va oferi o experienta placuta si relaxanta in baie. Culoarea produsului este crom, ceea ce ii confera un aspect modern si elegant. Finisajul lucios completeaza aspectul rafinat al acestui set de dus.

Montarea acestui set se realizeaza pe perete, asigurand astfel o fixare solida si stabila. Materialul din care este fabricat este alama, ceea ce garanteaza durabilitate si rezistenta in timp. Bateria termostatata este caracteristica principala a acestui set, permitand reglarea precisa a temperaturii apei. Astfel, veti avea control total asupra temperaturii si veti evita riscul de a va arde sau ingheta pielea in timpul dusului.

Setul de dus include si o para de dus, care asigura o distributie uniforma a apei, ceea ce va va oferi o senzatie placuta de rasfat si relaxare. Para de dus poate fi reglata in functie de preferintele dumneavoastra, astfel incat sa va bucurati de o experienta personalizata in timpul dusului. Datorita tipului de baterie veti putea ajusta cu usurinta debitul si temperatura apei, pentru a obtine o experienta de dus ideala.

Setul de dus este echipat si cu o comanda monocomanda, ceea ce inseamna ca veti putea schimba functiile cu usurinta, folosind o singura mana. Aceasta asigura un control facil si intuitiv a setarilor de dus. Fiind un set de dus incastrat, acesta se integreaza elegant in designul baii dumneavoastra, oferind un aspect compact si modern.

Setul de dus cu palarie, para de dus si baterie termostatata crom, este alegerea perfecta pentru a va transforma dusul intr-o experienta luxurianta si relaxanta. In plus, aspectul elegant si functionalitatile avansate fac din acest produs o piesa indispensabila pentru baia dumneavoastra. Categoria Baterii Baie.
Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Setul include rezervorul incastrat, vasul de WC, capacul cu inchidere lenta si clapeta de actionare. Produsul este disponibil in culori alb si negru, iar finisajul poate fi mat sau lucios. Materialele..
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Bateria este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate, rezistent la coroziune si la actiunea substantelor chimice din apa uzata. Acest material asigura o durabilitate excelenta a produsului..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar este o optiune ideala pentru a aduce un aspect modern si functional in baia dvs. Dimensiunile sale compacte si designul elegant il fac potrivit..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Daca alegeti sa montati cabina direct pe pardoseala, se recomanda utilizarea unei rigole sau a unui sifon de pardoseala. In acest caz, intreaga zona de dus trebuie impermeabilizata pentru a preveni scurgerea..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

O caracteristica importanta a acestei oglinzi este comutatorul mecanic, care permite controlul usor si rapid al iluminarii. Materialul principal folosit este sticla, oferind astfel un design elegant si durabil...
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Sticla folosita este securizata si transparenta, avand o grosime de 10 mm pentru partile fixe si 8 mm pentru partea mobila. Feroneria este metalica, de culoare cromata si lucioasa, iar profilul de sustinere..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este echipata cu un cartus ceramic de 35 mm, care ofera o functionare lina si rezistenta in timp. Tipul de comutator al bateriei este de presiune cu un blocaj, ceea ce permite reglarea usoara a..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.