Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Clasa de debit a bateriei este Z, ceea ce inseamna ca aceasta asigura un debit de apa suficient pentru o utilizare confortabila. Clasa de zgomot este I, garantand o functionare linistita si discretie in utilizare...
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar are o dimensiune de 500x400x95 mm si este disponibil intr-o culoare de cadru negru. Cadrul este fabricat din metal, asigurand o rezistenta..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Gradul de protectie IP44 asigura o buna rezistenta la apa si umezeala, facand oglinda potrivita pentru utilizare in orice camera de baie. Este conceputa pentru a se potrivi cu toate seriile de camere de..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Cabina dus sticla cu usa batanta este o alegere excelenta pentru orice baie, oferind o alternativa moderna si eleganta la cortina de dus traditionala. Aceasta cabina este formata dintr-o usa batanta si..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Sticla folosita este securizata si transparenta, avand o grosime de 10 mm pentru partile fixe si 8 mm pentru partea mobila. Feroneria este metalica, de culoare cromata si lucioasa, iar profilul de sustinere..
Cada Baie Freestanding Retro
Cada Baie Freestanding Retro

Aceasta cada permite montarea bateriei pe cada, care trebuie comandata separat. Cada freestanding retro este un model creat pentru a satisface gusturile rafinate ale oricarui client pretentios. Forma ovala..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.