Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Ventilul click-clack este inclus si asigura o functionare facila si confortabila. Acesta se actioneaza printr-o simpla apasare pentru a deschide sau inchide scurgerea apei si este prevazut cu un sistem..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui set este tehnologia Clean On utilizata in fabricarea vaselor WC. Acestea nu au o rama interioara, fiind astfel rimless. Jetul de apa este directionat astfel..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Lavoarul pentru baie pe blat si consola de sustinere cu sertar este o optiune ideala pentru a aduce un aspect modern si functional in baia dvs. Dimensiunile sale compacte si designul elegant il fac potrivit..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Oglinda dreptunghiulara cu iluminare LED si dezaburire este un produs performant si elegant, care ofera un iluminat exceptional si o functionalitate de inalta calitate in orice camera de baie...
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Daca alegeti sa montati cabina direct pe pardoseala, se recomanda utilizarea unei rigole sau a unui sifon de pardoseala. In acest caz, intreaga zona de dus trebuie impermeabilizata pentru a preveni scurgerea..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Montajul este reversibil, ceea ce inseamna ca cabina poate fi instalata atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a baii. De asemenea, este inclusa o bara stabilizatoare pentru a sprijini si a intari structura cabinei...
Cada Baie Freestanding Retro
Cada Baie Freestanding Retro

Cada este rezistenta, nu se pateaza si nu se decoloreaza, iar suprafata sa impiedica acumularea impuritatilor. Are forma ovala si culoarea alba, avand dimensiunile de 175 x 72 x 78,5 cm. De asemenea, cada..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.