Set Dus Termostat Negru

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Set Dus Termostat Negru, un produs Deante. Setul de dus incastrat negru cu baterie termostatica este o piesa de echipament de baie conceputa pentru a oferi functionalitate, estetica, modernitate si confort. Setul este perfect pentru cei care doresc sa-si transforme baia intr-un spatiu elegant si practic.

Setul de dus incastrat are un finisaj satinat foarte eficient si este disponibil intr-o culoare neagra sofisticata. Carcasa rotunjita si liniile moderne caracteristice colectiei completeaza aspectul general al setului. Acesta este un raspuns la nevoile utilizatorilor care cauta solutii durabile si estetice pentru baie.

Instalarea incastrata a setului nu numai ca ofera un aspect minimalist baii, dar si usureaza curatarea acestuia. Cumparand acest set, vei economisi timp pretios si te vei asigura ca toate elementele se potrivesc impreuna. Structura inovatoare a dusului incastrat este durabila si usor de curatat.

Suprafata neagra mat a bateriei este rezultatul tehnologiei inovatoare. Aceasta nu retine amprentele si este usor de intretinut curata. Tot ce trebuie sa faci este sa stergi bateria cu o carpa moale pentru a scapa de orice urme de sediment. Mai mult, utilizarea bateriilor negre in decorarea interioara face ca culorile din jur sa para mai stralucitoare, mai intense si mai expresive.

Instalarea dusului incastrat asigura nu numai o estetica placuta a baii, dar si mentinerea usor de curatat a acesteia. Elementele de instalare neestetice sunt ascunse, evitand deteriorarile mecanice. Aceasta solutie functioneaza chiar si in bai mai mici, unde fiecare centimetru conteaza. Dupa utilizarea unui sistem ascuns, vizibile vor fi doar elementele decorative montate pe suprafata, iar baia devine functionala, eficienta si se potriveste perfect stilului minimalist la moda. Categoria Baterii Baie.
Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Bateria este fabricata din alama sanitara, un material de inalta calitate, rezistent la coroziune si la actiunea substantelor chimice din apa uzata. Acest material asigura o durabilitate excelenta a produsului..
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Setul include rezervorul incastrat, vasul de WC, capacul cu inchidere lenta si clapeta de actionare. Produsul este disponibil in culori alb si negru, iar finisajul poate fi mat sau lucios. Materialele..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pe langa sertar, acest lavoar mai are si un raft, perfect pentru asezarea obiectelor de igiena personala sau a altor accesorii necesare in baie. De asemenea, lavoarul este echipat cu o bara de suport pentru..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

Oglinda dreptunghiulara cu iluminare LED si dezaburire este un echipament de calitate superioara, special conceput pentru a fi montat suspendat, pe perete. Este prevazuta cu o iluminare din doua parti,..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Inainte de montajul cabinei, va recomandam sa verificati planeitatea peretilor de rezistenta. Daca exista inegalitati, acestea pot fi compensate in anumite limite utilizand profilul cabinei. Este important..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Bateria este montata pe perete, ceea ce o face foarte practica si usor de utilizat. Clasa de debit a acesteia este de S - 15,1-19,8 l/min, ceea ce asigura un flux de apa abundent si consistent. Grupul..
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Sticla folosita este securizata si transparenta, avand o grosime de 10 mm pentru partile fixe si 8 mm pentru partea mobila. Feroneria este metalica, de culoare cromata si lucioasa, iar profilul de sustinere..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.