Coloana Dus Crom Baterie Termostatata

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Coloana Dus Crom Baterie Termostatata, un produs Hansgrohe. Coloana de dus crom lucios cu baterie termostatata este formata din mai multe componente. Acestea includ o pala de dus, un dus de mana, un termostat de dus, un furtun de dus, un glisor si o bara de dus.

Dusul superior are o dimensiune de 300 x 300 mm si utilizeaza tehnologia de pulverizare RainAir, care creeaza o senzatie de ploaie fina si delicata. Articulatia sferica permite reglarea unghiului de dus superioara.

Suportul pentru dus de mana este reglabil la 90 grade si poate fi pivotat la stanga si la dreapta, in sus si in jos. Dusul de mana are o varietate de optiuni de pulverizare, inclusiv RainAir, Rain si Whirl.

Finisajele rafturilor sunt realizate din aluminiu anodizat, ceea ce le confera un aspect elegant si rezistenta sporita in timp. Debitul maxim este de 16 l/min la o presiune de 3 bar, iar presiunea minima de curgere este de 1,5 bar. Presiunea de lucru recomandata este intre 1,5 si 10 bar. Latimea barei de dus este de 61 mm, in timp ce lungimea bratului de dus deasupra este de 405 mm.

Termostatul CoolContact previne incalzirea carcasei, ceea ce face dusul si mai sigur de utilizat. Termostatul ShowerTablet 350 are o blocare de siguranta la 40 grade C si o limitare reglabila a apei calde. Prizele controlate prin manerul rotativ permit reglarea cu usurinta a temperaturii si debitului de apa. De asemenea, este important de mentionat ca nu se pot rula doua prize in acelasi timp.

Aceasta coloana de dus este potrivita pentru instalatii expuse si are un racord DN15 si un filet de conectare G 1/2. Distanta centru este de aproximativ 150 +- 12 mm. Este intrinsec sigur impotriva refluxului si poate fi montata pe perete. Categoria Baterii Baie.
Pentru preturi avantajoase vezi Baterii Baie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Baie:
Baterie Bideu Bronz
Baterie Bideu Bronz

Pentru montaj, bateria este destinata exclusiv pentru bideuri si poate fi instalata usor si rapid. Dispune de un furtun de conectare cu o lungime de 350 mm, asigurand o flexibilitate optima in instalare...
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat
Vas Wc Suspendat Rezervor Incastrat

Montarea acestui set se face in mod incastrat si suspendat, oferind un aspect modern si minimalist in baie sau toaleta. Setul de montare este inclus in pachet, astfel ca nu va trebui sa achizitionati piese..
Lavoar Blat Consola Sustinere
Lavoar Blat Consola Sustinere

Pe langa sertar, acest lavoar mai are si un raft, perfect pentru asezarea obiectelor de igiena personala sau a altor accesorii necesare in baie. De asemenea, lavoarul este echipat cu o bara de suport pentru..
Cabina Dus Sticla Usa Batanta
Cabina Dus Sticla Usa Batanta

Daca alegeti sa montati cabina direct pe pardoseala, se recomanda utilizarea unei rigole sau a unui sifon de pardoseala. In acest caz, intreaga zona de dus trebuie impermeabilizata pentru a preveni scurgerea..
Oglinda Dreptunghiulara Led
Oglinda Dreptunghiulara Led

O caracteristica importanta a acestei oglinzi este comutatorul mecanic, care permite controlul usor si rapid al iluminarii. Materialul principal folosit este sticla, oferind astfel un design elegant si durabil...
Cabina Dreptunghiulara Culisanta
Cabina Dreptunghiulara Culisanta

Dimensiunea cabinei montate rezulta din intervalul de reglaj al elementelor cabinei. Usa (partea fixa + cea culisanta) poate fi reglata in limitele de 988 - 1028 mm sau 1188 - 1228 mm, in functie de dimensiunea..
Baterie Cada Neagra
Baterie Cada Neagra

Aceasta baterie pentru cada sau dus are o culoare neagra, care se potriveste perfect cu orice stil de baie modern. Este disponibila si in culorile crom si alb, pentru a se potrivi cu preferintele si designul baii tale...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.