Pompa Vopsit Zugravit Carucior

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Pompa Vopsit Zugravit Carucior, un produs Larius. Pompa de vopsit zugravit este un echipament puternic si versatil, potrivit pentru utilizarea atat in interiorul, cat si in exteriorul cladirilor. Aceasta pompa este ideala pentru lucrarile de vopsire sau zugravire in cladiri industriale, constructii industriale sau pentru reamenajarile in locuinte.

Cu o putere mare, aceasta pompa este capabila sa furnizeze un model regulat si uniform de pulverizare, fara fluctuatii sau intreruperi. Membrana electrica a pompei permite utilizatorului sa aplice vopsele pe baza de ulei, vernis, grunduri, amorse si chiar vopsele speciale cu baza lavabila.

Pompa este complet echipata cu un sistem de aspiratie si recirculare, care permite recircularea si utilizarea eficienta a vopselei, asigurand astfel un flux continuu de lucru. In plus, pompa este dotata cu un manometru pentru monitorizarea presiunii, un furtun lung de 10 metri si un pistol de vopsit ergonomica. Filtrul pistol si baza suport pentru duza sunt componente suplimentare care asigura o functionare eficienta si o aplicare precisa a vopselei sau lacului.

Pompa are o tensiune de alimentare de 230V si este montata pe un carucior usor de manevrat. Debitul maxim al pompei este de 4 litri pe minut, iar presiunea maxima atinsa poate ajunge pana la 220 bar. Cu un motor puternic de 1,1 kW, acest echipament poate face fata cu succes chiar si celor mai exigente lucrari de vopsire sau zugravire.

Cu o greutate de 38 kg si dimensiuni de 700x500x770 mm, pompa este compacta si usor de transportat. Aceasta are o intretinere simpla si usor de efectuat, ceea ce confera un avantaj in termeni de durabilitate si functionare pe termen lung. Pompa de vopsit zugravit este un echipament complet echipat, puternic si versatil, perfect pentru realizarea lucrarilor de vopsire si zugravire intr-o gama larga de activitati. Categoria Pompe Zugravit.
Pentru preturi avantajoase vezi Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vopsire Airless:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor are o capacitate de gaurire maxima de 35 mm in beton si de 90 mm cu coroana. Cu o energie de impact de 6,3 J, este potrivit pentru aplicatii mai grele in constructii...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.