Masina Taiat Materiale Constructii

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Taiat Materiale Constructii, un produs Mondial. Masina de taiat materiale de constructii este o masina robusta si puternica, echipata cu un motor de 2,2 kW, alimentat la 230V. Aceasta are o turatie de 1400 RPM, ceea ce asigura un taiere rapida si precisa. Masina are o lungime maxima de taiere de 400 mm si poate taia materiale cu o grosime maxima de 230 mm. Diametrul maxim al discului utilizat este de 600 mm, cu o grosime de 30 mm.

Cadru si masa de lucru sunt realizate din otel vopsit, asigurand astfel soliditate si durabilitate in timp. Picioarele masinii sunt pliabile, permitand astfel transportul si depozitarea usoara a acesteia. Pentru a asigura stabilitatea si siguranta in timpul lucrului, masina este prevazuta cu bare de stabilizare.

Una dintre caracteristicile speciale ale acestei masini este pompa submersibila integrata in baza de colectare a apei de racire a discului. Aceasta permite pastrarea discului si a materialelor de taiere la o temperatura optima, reducand astfel riscul de supraincalzire.

Masina vine insotita de accesorii incluse, precum o pompa submersibila si un set de chei pentru asamblarea si ajustarea masinii. De asemenea, sunt disponibile si accesorii optionale, cum ar fi un disc diamantat pentru taierea materialelor dure sau rotile pentru deplasarea usoara a masinii.

Masina de taiat materiale de constructii este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina puternica, precisa si versatila pentru taierea materialelor de constructii. Cu caracteristicile sale tehnice si accesorii suplimentare disponibile, aceasta masina este pregatita pentru a rezolva orice sarcina de taiere cu eficienta si calitate. Categoria Masini Taiat Piatra Materiale Mari.
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Piatra Materiale Mari Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Taiat Cu Masa - Racire Cu Apa:
Sistem Taiere Placi Taieri Circulare
Sistem Taiere Placi Taieri Circulare

Sistemul utilizeaza o roata de taiere diamantata cu un diametru de 16 mm, care este fixata pe un stift si rulmenti. Aceasta roata permite o taiere precisa si curata a placilor. Pentru a determina diametrul.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.