Masina Frezat Gresie Faianta Placi

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Frezat Gresie Faianta Placi, un produs Raimondi. O masina profesionala conceputa pentru a finisa spatele placilor ceramice sau de portelan, marmura, granit si alte materiale. Este proiectata pentru a slefui si finisa partea din spate a acestor placi. Masina are o lungime maxima de taiere de 120 cm si o latime de taiere cuprinsa intre 4 cm si 60 cm. Motorul are o putere de 1,5 CP sau 1,1 kW si functioneaza pe 230 V si 50 Hz.

Majoritatea placilor ceramice au o textura reliefata pe spate, iar atunci cand este necesara montarea acestora cu o muchie expusa, textura ramane vizibila, astfel ca este necesara o slefuire mai grosiera. Masina rezolva aceasta problema in mod usor si rapid, fiind special conceput pentru a finisa textura de pe spatele acestor placi ceramice.

Inlaturarea texturii poate fi realizata fie in mod paralel, fie la un unghi de 45 de grade, in functie de tipul de freza alesa. Masina include si pompe de apa heavy-duty pentru asigurarea unei performante optime. Categoria Masini Usoare Frezat Placi.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Frezat Canturi Profilare:
Dispozitiv Frezat Canturi
Dispozitiv Frezat Canturi

Dispozitivul pentru frezat canturi este un accesoriu care poate fi utilizat cu orice tip de polizor unghiular. Este capabil sa efectueze slefuituri tesite la un unghi de 45 grade si poate trata materiale.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un alt aspect important este limitatorul de cuplu, care va opri automat functionarea masinii in momentul in care se intalneste o armatura. Acest lucru previne deteriorarea instrumentului si reduce riscul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.