Masina Confectionat Etrieri

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Confectionat Etrieri, un produs Alba. Masina pentru confectionat etrieri este echipata cu o platforma ridicata, ceea ce faciliteaza accesul la masina pentru operator. De asemenea, masina dispune de o viteza de rotire mare a platoului, care este de 22 rot/min, asigurand astfel un proces rapid si eficient de fabricare a etrierilor.

Alimentarea materialelor se face prin partea stanga a masinii, iar etrierul este rotit catre operator, ceea ce permite o manipulare usoara si comoda a pieselor prelucrate. Pentru indoire, masina utilizeaza un sistem cu bulon, oferind astfel posibilitatea de a efectua indoiri la diferite raze, in functie de necesitati.

Un aspect important al acestei masini este echipamentul de control electric, care functioneaza la un voltaj mic de 48V. Acesta asigura un nivel ridicat de siguranta in exploatare si protectie impotriva accidentelor.

Pentru a gestiona eficient masina, aceasta este dotata cu un buton de oprire de urgenta, care permite intreruperea imediata a procesului de lucru in caz de situatii critice. De asemenea, masina dispune de un selector de unghiuri, care permite ajustarea unghiului de indoire intr-un interval cuprins intre 0 si 250 grade, fara a utiliza etape intermediare.

Un alt aspect important al masinii este reductorul lubrifiat permanent, care asigura o functionare eficienta si durabila a masinii, necesitand mai putina mentenanta. Comanda masinii se realizeaza prin intermediul unei pedale, ceea ce permite operatorului sa controleze procesul de productie in mod precis si simplu.

In ceea ce priveste sistemul de ghidare, acesta este format din doua tije de ghidare si doua limitatoare, care asigura o pozitionare corecta a materialelor in timpul procesului de prelucrare.

Masina pentru confectionat etrieri se remarca prin platforma ridicata, viteza mare de rotire a platoului, sistemul de indoire cu bulon si echipamentul de control electric la voltaj mic. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru productia rapida si eficienta de etrieri, putand produce intre 700 si 1000 de etrieri pe ora. Categoria Prelucrare Fier Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Prelucrare Fier Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Prelucrare Beton Fier:
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Manerul este cauciucat si moale, oferind o prindere sigura si confort ridicat in utilizare. Acest lucru este important pentru a putea manevra cu precizie si control ciocanul in timpul lucrarilor de demolare...
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Aceasta masina are o capacitate de taiere de M6/M8/M10 pentru otel moale si M6/M6 pentru otel inoxidabil. Lungimea minima de taiere este de 20 mm. Numarul de taieri variaza in functie de dimensiunea filetului..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul profesional este un echipament eficient, conceput pentru a preveni formarea ruginii, mucegaiului si petelor in diverse medii. Are un randament mare si poate reduce timpul de uscare a..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.