Kit Role Masina Nivelat

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Kit Role Masina Nivelat, un produs Raimondi. Kitul de role de schimb pentru masina de nivelat placi prin vibrare este conceput pentru a inlocui rolele uzate sau deteriorate ale masinii. Aceste role sunt esentiale pentru nivelarea precisa a placilor pe suprafete cu noroi sau nisip.

Kitul contine doua role cu dimensiunile de 49x56 cm, care se potrivesc perfect pe masina de nivelat. Aceste dimensiuni asigura o acoperire suficient de mare pentru a putea lucra eficient si rapid, reducand timpul si efortul necesar pentru nivelarea placilor.

Rolele sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente si durabile. Aceasta asigura o utilizare indelungata, chiar si in conditii dificile sau la frecventa ridicata a utilizarii masinii. Fiind parte a unui kit de schimb, aceste role sunt compatibile cu masina de nivelat si se pot monta cu usurinta, fara a necesita cunostinte sau experienta tehnica avansata.

Utilizarea acestui kit de role de schimb pentru masina de nivelat placi prin vibrare ofera o solutie eficienta si economica pentru intretinerea si mentinerea in stare buna a masinii. Cu ajutorul acestor role de inalta calitate, utilizatorii pot obtine rezultate precise si profesionale in nivelarea placilor, indiferent de suprafata de lucru. Categoria Vibrare Nivelare Placilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Prelucrat Pardoseli:
Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura
Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura

Aceasta masina de slefuit si polisat pentru pardoselile din marmura ofera performanta inalta, durabilitate si confort in utilizare, fiind un instrument de incredere pentru profesionisti din domeniu..
Masina Polisare Trepte
Masina Polisare Trepte

Pentru a asigura un flux continuu de apa in timpul procesului de polisare, masina este echipata cu un rezervor de apa cu o capacitate de 5,9 litri. Acest lucru permite utilizatorului sa poata lucra o perioada.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.