Kit Role Masina Nivelat

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Kit Role Masina Nivelat, un produs Raimondi. Kitul de role de schimb pentru masina de nivelat placi prin vibrare este conceput pentru a inlocui rolele uzate sau deteriorate ale masinii. Aceste role sunt esentiale pentru nivelarea precisa a placilor pe suprafete cu noroi sau nisip.

Kitul contine doua role cu dimensiunile de 49x56 cm, care se potrivesc perfect pe masina de nivelat. Aceste dimensiuni asigura o acoperire suficient de mare pentru a putea lucra eficient si rapid, reducand timpul si efortul necesar pentru nivelarea placilor.

Rolele sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente si durabile. Aceasta asigura o utilizare indelungata, chiar si in conditii dificile sau la frecventa ridicata a utilizarii masinii. Fiind parte a unui kit de schimb, aceste role sunt compatibile cu masina de nivelat si se pot monta cu usurinta, fara a necesita cunostinte sau experienta tehnica avansata.

Utilizarea acestui kit de role de schimb pentru masina de nivelat placi prin vibrare ofera o solutie eficienta si economica pentru intretinerea si mentinerea in stare buna a masinii. Cu ajutorul acestor role de inalta calitate, utilizatorii pot obtine rezultate precise si profesionale in nivelarea placilor, indiferent de suprafata de lucru. Categoria Vibrare Nivelare Placilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Prelucrat Pardoseli:
Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura
Masina Slefuire Polisare Pardoseala Marmura

Masina dispune de un motor puternic de 2,2 kW, care asigura o performanta excelenta in slefuirea si lustruirea marmurei. Rotatia motorului poate fi reglata in sensul acelor de ceasornic si in sensul invers.
Masina Polisare Trepte
Masina Polisare Trepte

Pentru a asigura un flux continuu de apa in timpul procesului de polisare, masina este echipata cu un rezervor de apa cu o capacitate de 5,9 litri. Acest lucru permite utilizatorului sa poata lucra o perioada.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina dispune de 3 trepte mecanice de viteze, ceea ce faciliteaza adaptarea la diverse aplicatii. Regulatorul de apa asigura racirea corespunzatoare a coroanei diamantate pentru a preveni supra-incalzirea...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.