Dispozitiv Frezat Canturi

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Dispozitiv Frezat Canturi, un produs Ghines. Dispozitivul pentru frezat canturi este un accesoriu care poate fi utilizat cu orice tip de polizor unghiular. Este capabil sa efectueze slefuituri tesite la un unghi de 45 grade si poate trata materiale cu grosimi intre 0,1 si 10 mm. Cu acest dispozitiv, orice polizor unghiular poate fi transformat intr-o masina de tesit fara cusur.

Are o constructie simpla si functionala, oferind o alunecare lina si rapida in timpul utilizarii. Acesta permite tesirea cu precizie a oricarui tip de material. Structura dispozitivului este realizata din aluminiu forjat si tratat sablat, asigurand astfel durabilitate si rezistenta in timp.

Ghidajele lineare sunt fabricate din otel inoxidabil, oferind un grad ridicat de precizie si stabilitate in timpul frezarii. Ghidajul lateral si cel frontal sunt realizate din PVC invulnerabil, asigurand o fixare sigura si stabila a materialului in timpul procesarii. De asemenea, dispozitivul este echipat cu o ajustare micrometrica care permite reglarea adancimii uneltei folosite in timpul frezarii.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 120x185x150 mm, in timp ce dimensiunile adaptorului sunt de 72x120x75 mm. Aceste dimensiuni compacte permite dispozitivului sa fie usor de utilizat si transportat in diferite locatii. Dispozitivul este un instrument versatil si eficient pentru frezarea canturilor si asigura o precizie maxima in orice proiect de prelucrare a materialelor. Categoria Masini Frezat.
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Frezat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Frezat Canturi Profilare:
Masina Frezat Gresie Faianta Placi
Masina Frezat Gresie Faianta Placi

O masina profesionala conceputa pentru a finisa spatele placilor ceramice sau de portelan, marmura, granit si alte materiale. Este proiectata pentru a slefui si finisa partea din spate a acestor placi..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un aspect important al acestui instrument este controlul constant al vitezei, care mentine viteza de lucru constanta indiferent de incarcare. Acest aspect iti ofera precizie si control si asigura o performanta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.