Compactor Premium

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Compactor Premium, un produs Technoflex. Compactorul este echipat cu un motor benzina Honda GX-120 cu o putere de 4CP. Acest motor puternic asigura o functionare eficienta si fiabila a utilajului. Forta de impact a acestui compactor este de 18 kN, ceea ce inseamna ca poate oferi o presiune mare de compactare pentru a obtine rezultate excelente in lucrarile de constructii.

Placa de compactare a acestui compactor are dimensiunile de 280x330 mm, ceea ce il face potrivit pentru diverse tipuri de teren si lucrari de compactare. Aceasta dimensiune a placii permite o acoperire eficienta si uniforma a suprafetei.

Saltul maxim de compactare este de 85mm, ceea ce inseamna ca poate compacta adanc zonele cu teren moale sau neregulat. Acest lucru contribuie la stabilizarea solului si la obtinerea unei fundatii solide pentru constructii.

Rezervorul de combustibil al acestui compactor are o capacitate de 2,3 litri, ceea ce inseamna ca poate functiona pentru o perioada mai lunga fara a fi nevoie de reumplere frecventa. Aceasta este o caracteristica utila pentru lucrarile de constructii pe termen lung.

Greutatea compactorului este de 71 kg, ceea ce il face usor de manevrat si transportat. Acest aspect este important in cazul lucrarilor de constructii in care este nevoie ca utilajul sa fie mutat in mai multe zone de lucru.

Compactorul premium este o alegere excelenta pentru lucrarile de constructii, avand o putere mare, o capacitate de compactare eficienta si o constructie robusta. Acest utilaj faciliteaza lucrarile de constructii si asigura obtinerea rezultatelor dorite intr-un mod eficient si fiabil. Categoria Echipamente Santier.
Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Suport Fixare Evacuat Deseuri Moloz
Suport Fixare Evacuat Deseuri Moloz

Suportul pentru fixarea tubulaturii de evacuare a deseurilor si molozului, adaptabil atat la modelele de cauciuc, cat si la modelele din plastic, este un element crucial in asigurarea stabilitatii si sigurantei.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii,..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Pentru a mentine curatenia in jurul masinii, fierastraul este prevazut cu o duza pentru conectarea unei instalatii de aspirare pentru praf. Aceasta are rolul de a aspira praful produs in timpul taierii,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.