Vibrator Inalta Frecventa

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Vibrator Inalta Frecventa, un produs Technoflex. Vibrator inalta frecventa se livreaza furtun intarit plasa sarma, cablu electric si cap vibrare. Diametrul capului capului. totala. vibratii. Vibratoarele inalta frecventa sunt instalate un motor sigilat in rasina ep, care protejeaza vibratii. Protectie termica capului. Panoul control incadrat structura poliamida submersibila si are un intrerupator. Foarte fiabil. Fabricat in spania. Intensitate disponibil si in variantele. cap prot. termica incorporata. cap lung. cap prot. termica incorporata. cap lung. cap prot. termica incorporata. cap lung suplimentare furtun si protectie cap cauciuc. comenzi oricarei dintre ac este variante, rugam contactati departamentul vanzari. numarul transmii adecvate fiecarui motor consultati tabelul mai jos. Categoria Vibratoare Beton. Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Utilajul are o eficienta de 570 m2/h si are o dimensiune de talpa de 730x500 mm. Greutatea in lucru este de 146 kg. Nivelul zgomotului este de 105.2 dB(A), iar nivelul vibratiilor este intre 4 si 9 m/s2...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor are o capacitate de gaurire maxima de 35 mm in beton si de 90 mm cu coroana. Cu o energie de impact de 6,3 J, este potrivit pentru aplicatii mai grele in constructii...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.