Slefuitor Rectiliniu

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Slefuitor Rectiliniu, un produs Festool. Slefuitor mulat pe profil. Mis carea rectilinie asigura alternativa eficienta la operatii manuale pe trepte, praguri, scobituri si profile, lucrul fara efort varietate talpi slefuit diferite si abrazive gama larga aplicatii schimbari simple, rapide si fara chei talpilor slefuit design rezistent la uzura durata lunga exploatare slefuirea profilelor, pragurilor si curbelor kit diy talpi slefuit adaptare la profile indiviuale mis care rectilinie slefuirea lemnului lungul fibrei slefuirea balustradelor slefuirea fantelor lungul fibrei articole incluse talpa slefuit profilata stickfix, talpa profilata slefuit, in cutie systaine loc. consumata turatia mers in gol min, curse lucru min, cursa slefuire talpa interschimbabila slefuit racord aspirator masa. Categoria Masini Slefuit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Slefuit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Tehnologia de constructie a corpului anti-vibratii permite utilizatorului sa lucreze zi de zi fara a se expune pericolelor asociate cu vibratiile excesive. De fapt, ciocanul are cea mai scazuta vibratie..
Set Powerpack
Set Powerpack

Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic si robust, echipat cu caracteristici inovatoare si accesorii utile, care il fac ideal pentru lucrarile de demolare si spargere in constructii si industrie...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.