Slefuitor Pistol Discuri Fibra

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Slefuitor Pistol Discuri Fibra, un produs Rodcraft. Slefuitor pneumatic, pistol, un raport putere greutate, viteza mare, reglabila, discuri din fibra. motive se recomanda utilizarea acestui slefuitor discuri taiat si polizat. disc viteza interior furtun axbxc consum aer mediu continu intrare aer zgomot lp vibratii rpm kg min inch rc. <, prindere disc psi filet interior. Categoria Scule. Pentru preturi avantajoase vezi Scule Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.