Scara Schela Articulata Aluminiu

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Scara Schela Articulata Aluminiu, un produs Krause. Scara schela articulata din aluminiu corda, aluminiu, lucru maxima lucru schela. schela. platforma. platforma. schela, suprafata ocupata la sol. asamblare dezasamblare fara scule. Platforma lucru rezistenta la apa, suprafata anti alune care compacta, poate fi transportata prin usile standard. folosita si si scara. Categoria Schele. Pentru preturi avantajoase vezi Schele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Forta centrifuga a acestei placi compactoare rotunde este de 14 kN, ceea ce asigura o compactare puternica si durabila a solului. Dimensiunile masinii sunt de 46 x 43 x 98 cm, ceea ce o face usor de manevrat..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare...
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Panoul digital este dotat cu o afisare care indica consumul de vopsea si orele de functionare, oferind astfel utilizatorului informatii importante despre performanta pompei si necesitatea unui service sau intretinere...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Pentru a asigura o taiere precisa, acesta este prevazut cu ghidaje de precizie cu 3 role. De asemenea, fierastraul are o functie de aspiratie, care permite eliminarea eficienta a prafului si a resturilor..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul este prevazut cu roti semi-pneumatice mari, care faciliteaza transportul. Dispune de un display si de controale digitale, care permit setarea si monitorizarea parametrilor de functionare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.