Robot Redresor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Robot Redresor, un produs Intensiv. Robot si redresor auto intensiv boost star un aparat robust si fiabil, monofazat, pe roti. folosit atat incar carea unuia, sau mai multor acumulatori auto, sau demarajul al oricarui masina, camioneta, camion sau tractor. Functii incar care normala. incar care rapida si pornire rapida. timer incar care rapida. baterie capacitatea bateriei auto pornire directa ah capacitatea bateriei auto pornire preincar care ah capacitatea bateriei poate fi incarcata ah curent continu demaraj. Accesorii cablu papuc conectare si este rosie borna. Cabl nedemontabil este neagra borna. Set roti transport. Picior din plastic sprijin. Ambalaj din carton. Categoria Redresoare Auto. Pentru preturi avantajoase vezi Redresoare Auto Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Datele tehnice ale aparatului includ o tensiune de alimentare de 380 V si o gama de curent reglabila intre 10 si 250 A. Curentul la 60% este de 115 A, iar aparatul poate utiliza electrozi cu dimensiuni..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este ideal pentru munca de productie de la medii la mari. Acesta poate face fata cerintelor ridicate de sudura, asigurand rezultate precise si de inalta calitate. De asemenea, aparatul este echipat..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.