Robot Redresor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Robot Redresor, un produs Intensiv. Robot si redresor auto intensiv boost star un aparat robust si fiabil, monofazat, pe roti. folosit atat incar carea unuia, sau mai multor acumulatori auto, sau demarajul al oricarui masina, camioneta, camion sau tractor. Functii incar care normala. incar care rapida si pornire rapida. timer incar care rapida. baterie capacitatea bateriei auto pornire directa ah capacitatea bateriei auto pornire preincar care ah capacitatea bateriei poate fi incarcata ah curent continu demaraj. Accesorii cablu papuc conectare si este rosie borna. Cabl nedemontabil este neagra borna. Set roti transport. Picior din plastic sprijin. Ambalaj din carton. Categoria Redresoare Auto. Pentru preturi avantajoase vezi Redresoare Auto Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Kitul livrat impreuna cu aparatul de sudura include un pistolet TIG, cu racire cu apa si o lungime de 4 metri, un cablu de masa cu sectiune de 25 mm2 si o lungime de 3 metri, cu mufa tata DX50. De asemenea,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul de sudura este un echipament sofisticat si avansat, care este proiectat sa ofere performante excelente in sudarea diferitelor metale, inclusiv aluminiu. Este un aparat de sudura racit cu apa,..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Aceasta poate lucra cu materiale cu grosimea cuprinsa intre 3 si 155 mm. Nivelul presiunii acustice este de 85 dB(A), in timp ce nivelul de putere sonora este de 98 dB(A). De asemenea, greutatea masinii..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Sistemul Super Joint System este o caracteristica importanta, care permite utilizarea usoara si confortabila in timpul taierii si absoarbe socurile accidentale produse la blocare, protejand astfel masina si utilizatorul...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.