Pompa Gleturi

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pompa Gleturi, un produs Bisonte. Pompa pentru gleturi si decorativa este un echipament de inalta performanta, ideal pentru aplicarea rapida si eficienta a gleturilor si a materialelor decorative. Prin utilizarea sistemului de pulverizare cu snec (surub), aplicarea texturii devine mult mai usoara si mai rapida decat prin metoda manuala.

Pompa poate fi utilizata fara compresor pentru aplicarea de rosturi, adezivi si sapa autonivelanta. De asemenea, poate fi folosita cu compresor pentru aplicarea de gleturi de incarcare finisaj si tencuieli decorative cu granulometrie maxima de 2,5 mm.

Pentru o performanta optima, se recomanda utilizarea unui compresor cu un debit minim de 330 l/min si o presiune de 10 bar. Greutatea redusa si rotile din dotare faciliteaza manevrarea echipamentului, iar asamblarea rapida si intretinerea usoara aduc un plus de confort utilizatorului.

Pompa este echipata cu un snec durabil, care poate fi folosit pentru vopsirea proiectelor de pana la 5.000 - 10.000 mp. Debitul mare de materiale, de 15l/min, si motorul puternic fara perii DC de 2,2 kW asigura o performanta excelenta in aplicarea gleturilor si materialelor decorative.

Materialele compatibile pentru utilizarea cu aceasta pompa includ gleturi de finisaj si incarcare, zugraveli decorative, chit, materiale ignifuge, materiale minerale de umplere, materiale pentru izolatii fonice si termoizolante, materiale bituminoase si adezivi.

Echipamentul vine echipat standard cu un rotor, un stator, o lance, trei duze metalice de dimensiuni 6 si 8, sase bureti de curatare a furtunului, un furtun pentru material cu diametru de 19 mm si cuplaje rapide, un furtun de aer cu cuplaje rapide de 13 mm, un set de doua chei si o perie de curatare. De asemenea, este inclus si un manual de utilizare pentru instructiuni si recomandari necesare pentru utilizarea corecta si intretinerea echipamentului. Categoria Pompe Beton Sapa.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este o unealta versatila si eficienta ce poate fi utilizata in mai multe moduri. Este ideala pentru a fi folosita ca masina de aplicat rosturi, putand efectua cu usurinta aceasta activitate...
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Aceasta este o placa compactoare grea, reversibila, echipata cu motor Honda pe benzina. Este un utilaj conceput pentru a compacta suprafetele de teren, cum ar fi solurile, asfaltul sau pavajele, si are..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.