Placa Compactoare Unidirectionala

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Placa Compactoare Unidirectionala, un produs Masalta. Placa compactoare unidirectionala masalta placa deschisa permite curatarea si intretinerea utilajului maner rabatabil usura transportul si depozitarea placa margini rotunjite permite lucrul in locurile accesibile cureaua transmisie protejata preveni intrarea prafului si nisipului amortizoarele impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor control acceleratie cadru protectie kit roti transport optional placa din cauciuc compactare pavele eficienta forta centrifuga. Viteza deplasare combustibil benzina motor timpi, cilindru, racire aer garantat sistem pornire la sfoara. Categoria Placi Compactoare. Pentru preturi avantajoase vezi Placi Compactoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este dotata cu amortizoare heavy-duty care impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor. Aceasta caracteristica ajuta la reducerea disconfortului pentru operator, precum si la prevenirea..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Placa compactoare rotunda este o masina versatila si eficienta, potrivita pentru lucrari de compactare in zone cu spatiu limitat. Cu motorul Honda puternic si dimensiunile sale compacte, aceasta masina..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Pompa airless este echipamentul ideal pentru aplicarea eficienta a emulsiilor, substraturilor, umpluturilor, grundurilor, vopselelor pe baza de rasini, acrilice, sintetice si latex. Aceasta are o capacitate..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.