Placa Compactoare Role

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Placa Compactoare Role, un produs Weber. Placa compactoare cu role este echipata cu un motor Honda GX160, cu o putere de 3,6 kW 4,9 CP. Acest motor functioneaza cu benzina si are un ciclu de 4 timpi. Forta centrifuga a placii compactoare este de 14 kN, ceea ce o face ideala pentru compactarea dalelor, pavajelor, pietrei naturale si portelanului. Aceasta forta centrifuga este generata de un motor care opereaza la o frecventa de 6000 de rotatii pe minut, echivalentul a 100 Hz.

Cu o latime de lucru de 67 de centimetri, placa compactoare poate acoperi o suprafata mare intr-un timp scurt. Totusi, greutatea sa de 175 de kilograme o face suficient de usoara pentru a fi manevrata eficient si pentru a permite operarea in spatiile inguste.

Unul dintre avantajele principale ale placii compactoare cu role este distributia optima a greutatii peste rolele din poliuretan. Aceasta previne deplasarea, fisurarea si aschierea materialelor pe care le compacteaza, asigurand un rezultat final de inalta calitate.

Placa compactoare minimizeaza producerea de praf in timpul compactarii, ceea ce o face potrivita pentru utilizare in zonele sensibile. Rolele de cauciuc ale masinii protejeaza materialul compactat, iar manerele de ridicare sunt plasate optim pentru a usura transportul si depozitarea placii compactoare. Categoria Placi Compactoare.
Pentru preturi avantajoase vezi Placi Compactoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina de sablat este usor de utilizat, cu un design compact si portabil, permitand astfel utilizatorului sa lucreze fara efort. Telecomanda permite controlul functionarii unitatii de sablare, facilitand..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un aspect important al acestui instrument este controlul constant al vitezei, care mentine viteza de lucru constanta indiferent de incarcare. Acest aspect iti ofera precizie si control si asigura o performanta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.