Placa Compactoare Reversibila Benzina

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Placa Compactoare Reversibila Benzina, un produs Masalta. Manerele control sunt bine pozitionate permite utilizare facila amortizoarele impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor este placa rezistenta la uzura permite curatarea si intretinerea sau bara ridicare localizata central mai buna manevrabilitate cadrul protectie disponibil ajuta la prevenirea accidentelor la locul munca dispune un set extensii laterale care maresc laimea placii cu. set controlul acceleratiei kit roi transport sunt disponibile motor benzina, timpi, cilindru, racire aer. Turatie forta impact. Viteza plasare eficienta in lucru nivel zgomot lw. Pornire electrica da. Categoria Placi Compactoare. Pentru preturi avantajoase vezi Placi Compactoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este o unealta de incredere si versatila ce poate fi folosita cu succes ca masina de aplicat rosturi, masina de polisat podele, gresie, placi ceramice, masina de curatat / lustruit gresie,..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

O caracteristica importanta este protectia impotriva suprasarcinii. In cazul in care ambreiajul patineaza, masina se va decupla automat pentru a preveni deteriorarea coroanei diamantate sau a motorului...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.