Nivela Optica

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Nivela Optica, un produs Nivel System. Nivela optica nivel system este dotata un compensator magnetic efectua masuratori in zone instabile, in care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibraii continue. Instrumentul rezistent la praf apa astfel, poate lucra in condiii dificile in ploaie sau in mediu mult praf. Precizie inalta multumita calitatii inalte sistemului optic telescop un factor marire nivela asigura precizie, pe km poate fi folosita atat lucrari construcii cat masuratori geodezice necesare. Imaginea clara usor lizibila. Rezistenta sporita la condiii grele lucru, rezistente la vibraii ocuri avand incorporat un compensator magnetic, nivela poate lucra fara probleme in suprafaa instabila oscilanta exemplu, pe un antier construcii unde circula utilaje grele, echipamentul are un ridicat rezistenta la apa la praf ipx. Distana minima fata mira echipamentul proiectat funciona la distanta mica aproximativ, fata mira, care permite utilizarea in acea poziie fara fi nevoie schimba pozitia nive Categoria Echipamente Masurat. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Masurat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Masurat:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Pentru a proteja masina si acumulatorul, acest fierastrau circular dispune de functia Soft Start, care asigura pornirea lenta a masinii. Astfel, se evita un consum mare de energie si se prelungeste durata..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Are o matrita reglabila in 4 directii de taiere, care poate fi blocata la un unghi de 90 de grade. Aceasta va permite sa taiati in diferite unghiuri si sa obtineti rezultate precise si uniforme. Schimbarea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.