Motopompa Apa Curata

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Motopompa Apa Curata, un produs Agt. Motopompa apa curata bskx inch briggs and stratton briggs and stratton series senzor lipsa ulei da combustibil benzina fara plumb. Caracteristic tehn po aspiratie inch refulare inch maxima refulare, maxima aspiratie debit maxim maxim corpuri solide garnitura mecanica carbon ceramica sistem pornire demaror mecanic masa gabarit dotare stut aspiratie si refulare din aluminiu piulite aspiratie si refulare din aluminiu garnituri aspiratie si refulare sorb apa curata inch coliere inch. Categoria Motopompe. Pentru preturi avantajoase vezi Motopompe Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator vine insotit de un set de accesorii, care include o dalta de spit de 280 mm pentru diferite aplicatii de demolare, un maner lateral pentru o mai buna manevrabilitate, un tub de vaselina..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.