Motocositoare

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Motocositoare, un produs Vari. Motor baie ulei motor, combustibil benzina taiere, viteza mers inainte, km productivitate. ora lucreaza pe teren drept plan sau usor accidentat. cea mai uoara motocositoare vari disc taietor, potrivita gradini, livezi vii echipata motor transmisia finala melc roata melcata din bronz, antrenata curea optibelt armata fibre kevlar axa propulsie divizata, manevrabilitate uoara posibilitatea traversa teren inclinare pana la echipata roi oli, anvelope profil sageata aderena imbunataita disc inferior disc superior din oel, echipat lame baladoare comanda separata discul taietor propulsie frana sigurana care oprete discul taietor in secunde deflector lateral aeza deeurile vegetale sub forma brazda timpi racit aer, gcv. Kw si motor luni fizice si luni juridice motor baie ulei motor, combustibil benzina taiere, viteza mers inainte, km productivitate. ora. Categoria Motocositoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Motocoase Motocositoare:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Motorul fara perii este un alt aspect important al acestui fierastrau. Acesta ofera o productivitate si un randament ridicat, asigurand o putere constanta in timpul utilizarii. Cu ajutorul functiei ADT..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este echipata cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica asigura un flux de lucru eficient..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.