Masini Prindere Scule

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masini Prindere Scule, un produs Festool. Beton intarit, vechi, indepartarea rasinilor epoxidice pe suprafete solide sau lacuri vopsele pe beton articole incluse cap scule segmente diamantate dure, ambalat inaltime segment suprafata activa. Categoria Consumabile Tehnica Dimantata. Pentru preturi avantajoase vezi Consumabile Tehnica Dimantata Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

De exemplu, se pot executa aproximativ 50 de decupaje pentru o plita cu TS 55 cu aspirare si PS 420 (pentru colturi). De asemenea, este posibila efectuarea a aproximativ 560 de taieri de retezare in parchet..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina de gaurit cu coroana diamantata are o putere de 2500 W, fiind alimentata la o tensiune de 230 V si 50 Hz. Aceasta are un reductor mecanic cu 3 trepte de turatie, care permite ajustarea vitezei de..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.