Masina Taiat Portabila Electrohidraulica

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Portabila Electrohidraulica, un produs Alba. Motor cap taiere fabricat din otel turnat, garantand putere si durata functionare mai mare, inlaturand riscul unor ruperi sau deformari. Ansamblul piston cilindr pompa special tratat, rezista la cele mai mari eforturi si tensiuni taiere uzura minima. Corpul, din otel turnat, construit suporta lovituri si caderi. Lamele lunga durata, fabricate din otel special tratat, taisuri. surubul reglare faciliteaza alinierea barei cutia taiere. modelele sunt fabricate dubla izolatie, in vederea utilizarii acestora in in care exista pamantare. Categoria Prelucrare Fier Beton. Pentru preturi avantajoase vezi Prelucrare Fier Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Sistemul este potrivit pentru diverse aplicatii, cum ar fi pregatirea suprafetelor inainte de vopsire, curatarea si reconditionarea structurilor metalice si de beton, indepartarea ruginii si a vopselei..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un aspect important al acestui instrument este controlul constant al vitezei, care mentine viteza de lucru constanta indiferent de incarcare. Acest aspect iti ofera precizie si control si asigura o performanta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.