Masina Taiat Materiale Constructii

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Materiale Constructii, un produs Alba. Masina taiat materiale constructii, alba tv motor trifazat, disc, disc la masa lucru distanta coloana disc apa doua pozitii fixare capului conform discului sau permite reglarea acestuia vertical facand posibila taierea unor grosimi din doua miscari sau taierea unei in mai multe miscari. schimbarea unghiului taiere intre, acelasi sprijin al i pe parte sau alta mesei. proiectarii patentate, permite utilizarea reglarii in, inclusiv capului, in pozitie unghi. Masa adaptabila unghiuri perfecte taiere. stabilizare picioare in unghi. Transport si depozitare usoara. Categoria Masini Taiat Placi Gresie Faianta. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Placi Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un alt aspect important este limitatorul de cuplu, care va opri automat functionarea masinii in momentul in care se intalneste o armatura. Acest lucru previne deteriorarea instrumentului si reduce riscul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.