Masina Taiat Finisat Placi Ceramice Polizor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Finisat Placi Ceramice Polizor, un produs Raimondi. Masina taiat si finisat placi ceramice mari pentru taiat sau frezat placi ceramice, portelan, faianta, etc. orice. turbo disc ax dispozitiv executarea unei finisari inalta calitate la, direct pe antier unghiul efectiv mitrare. Funcioneaza inclinat culisant pe marginea placii sau salei aceasta garanteaza execuie rapida precisa lucrarii permite sau lucreze fara nicio limita glisierele anti zgarietura din plastic asigura netezime optima pe placa dala. doua manere sunt proiectate permite uurina presiunea necesara pe intreaga taierii intrare, partea placii, ieire garanta atat rezultate optime, cat ergonomie reglarea adancimii taiere prin reglarea butoanelor dedicate, posibila determinarea cantitaii care trebuie indepartat mai departe sau mai aproape partea glazurata placii. Odata reglarea setata, ramane orice placii. Reglarea inclinarii lamei acionand pe urubul dedicat, lama poate fi inclinata preveni taierea posterioara marginii placilor. folosit fie i Categoria Masini Taiat Placi Gresie Faianta. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Placi Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Masina este echipata cu un motor Honda, care functioneaza pe benzina. Motorul GX 160 are o putere de 3,6 kW 4,9 CP, oferind suficienta putere pentru a-si indeplini sarcinile de compactare in zonele restranse...
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Unul dintre punctele forte ale acestei pompe este tehnologia sa inovatoare de pulverizare fara aer la presiune scazuta. Aceasta tehnologie permite eliberarea in aer a unei cantitati reduse de particule..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.