Masina Taiat Asfalt

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Asfalt, un produs Bisonte. Disc motorizare in timpi, benzina, racire aer utilaj robust si sigur in exploatare sistem reglare adancimii taiere maneta acceleratie si shock manere reglabile pozitie ergonomica masina taiat echipata rezervor apa din pphdetasabil contor orar inclus in echiparea caracteristic honda combustibil benzina pornire motor manual inaintare utilaj manual lxlxh. Categoria Echipamente Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Printre dotarile masinii se numara si o teava de livrare anti-abraziune de 13 x 21 mm pentru abraziv, un agitator pneumatic pentru vibratia rezervorului, un set de umidificare pentru eliminarea prafului..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Motorul cu transmisie prin curea de 3 CP este echipat cu protectie termica. Masina este echipata cu un laser trasator de 2mW de clasa 2, care indica linia de taiere. Nivela cu bula montata pe masa asigura..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat are un sistem de blocare a manerului pentru a asigura un transport si depozitare sigure si comode. Marginile masinii sunt acoperite cu un cauciuc special pentru a evita murdarirea peretilor..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.