Masina Perie

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Perie, un produs Festool. Trei etape lucru singura masina texturare, slefuire intermediara si netezire role reglabile sprijin setarea precisa adancimii texturare schimbare rapida si simpla periei protectie la supraincar care durata lunga exploatare sistem aspirare prafului un mod sanatos lucru control electronic adaptarea la tipul materialului lucru si monitorizarea temperaturii texturarea suprafetelor lemnoase renovarea cladirilor restaurarea lemnului fabri carea mobilei texturarea lor fasonate rustofix articole incluse perie disc rustilon, perie disc rustilon kb, aparatoare aspirare, dorn scule, flansa prindere, scule operare, in caseta. consumata turatia mers in gol min, scula racord aspirator masa. Categoria Masina Rustificat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Tehnologia de constructie a corpului anti-vibratii permite utilizatorului sa lucreze zi de zi fara a se expune pericolelor asociate cu vibratiile excesive. De fapt, ciocanul are cea mai scazuta vibratie..
Set Powerpack
Set Powerpack

Incarcatorul acumulator este utilizat pentru incarcarea acumulatorilor Li-Ion de 18V inclusi in pachet. Masina de gaurit cu percutie are o turatie reglabila la mersul in gol intre 0 - 550/ 0 - 2000 rpm..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza in gol, reducand astfel nivelul de vibratii al masinii. Aceasta asigura o experienta de lucru mai confortabila si previne deteriorarea..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul este echipat cu un cooler mare, care asigura dissiparea optima a caldurii si o circulatie eficienta a aerului, prevenind supra-incalzirea echipamentului. Aceasta caracteristica este foarte..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui ciocan demolator este functia AVT (Anti-Vibration Technology) care reduce vibratiile, asigurand astfel un confort sporit in timpul utilizarii. Sistemul de..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.