Masina Gaurit Percutie

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Gaurit Percutie, un produs Festool. Acumulator basic pura, dozata in trepte viteza. Puternic. Versatil. trepte viteza fie care aplicatie. cel mai bun sistem comutare pe care ati operat vreodata. Indiferent daca vorba lemn, metal sau, datorita impactului axial care poate fi activat, si in zidarie masina dura in exploatare si dispune datorita motorului fara perii enorma solicitabilitate si durabilitate. umeroasele accesorii atasabile, combinate accesoriile adaptate perfect, fac din masina gaurit percutie si insurubat imbatabila cele mai diferite posibilitati utilizare. Dar cum ramane rasucirea periculoasa incheieturii mainii in cazul blocarii bruste accesoriului sistemul nostr inteligent kickbackstop reduce la minimum riscul accidentare. incercati cea mai buna masina gaurit percutie si insurubat pe care construit vreodata lucrari insurubare si gaurire diametre mari, avansul lucru curat la diametre mai mici maxima datorita motorului puternic, fara perii si, implicit, durata Categoria Masini Insurubat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Insurubat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini..
Set Powerpack
Set Powerpack

Masina de insurubat cu impact are o turatie reglabila la mersul in gol intre 1700/2000/2500/2000 rpm si o rata de impact intre 2400/2600/3100/2600 ipm. Cuplul maxim variaza intre 40/120/300/120 Nm. Este..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.