Masina Carotat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Carotat, un produs Bisonte. Masina carotat carotare maxima in beton inaintarea masinii se face pe cremaliera, manerul din otel usor detasabil si poate fi pozitionat atat pe stanga cat si pe dreapta. Suplimentar manerul poate fi pozitionat pe conexiune reductie cazurile in care necesara inaintare precisa. Zgomot si vibratii scazute, trepte turatie conexiuni filetare stabilitate se poate utiliza sau fara aspirator umed include carota caracteristic maxima carota zidarie carota beton motor treapta treapta echipament cutie transport cutie transport lxlxh. Categoria Echipamente Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.