Malaxor Paleta Amestecare

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Malaxor Paleta Amestecare, un produs Lino Sella. Variabil in functie tipul materialului folosit malaxorul beton un ajutor fundamental am este care optima si cea mai buna soluie am este carea omogena materialului, asigurata construcia particulara lamelor metalice. Mecanismele reductorului sunt realizate din oel aliat sunt supuse unui tratament specific asigura performane lunga durata structura particulara lamelor metalice care sunt mai groase decat lamele celorlalte mixere pe piaa, asigura mai buna am este care in mai puin timp partea inferioara rezervorului consolidata, astfel incat mixerul sau aiba durata viaa mai lunga rezistena mai mare gura scurgere fabricata din oel, evita uzura prin urmare, deschiderea dificila acesteia. Categoria Malaxoare Beton.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Rezervorul de 8 litri este suficient de mare pentru a asigura o autonomie optima, iar grupul pistol turnat este ergonomic si confortabil de utilizat. Duza din carbura de tungsten de 3 mm ofera o performanta..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Capul mobil de taiere electric ofera o functionalitate si fiabilitate maxima, iar motorul pe grinda solida asigura acuratete si calitate maxima in taiere. Finisajele realizate cu aceasta masina sunt perfecte...
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Masina Polisat
Masina Polisat

Motorul puternic de 2 CP (1500 W) asigura o performanta excelenta in timpul utilizarii. De asemenea, acesta este monofazic, ceea ce face ca masina sa fie usor de utilizat si compatibila cu majoritatea..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Un alt aspect important al acestui fierastrau circular este posibilitatea de a regla unghiul de taiere oblica pana la 45 de grade, atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Astfel, puteti realiza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.