Kit Zugraveli Gleturi

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Kit Zugraveli Gleturi, un produs Bisonte. Kit zugraveli pompa gleturi si zugraveli var vopsea sau stucco decorativ kit conine furtun, dotat supapa unisens un debit constant material. Cablul comanda electrica. Pistol airless comanda electrica. Element susinere duzei guard tip. ota duza airless inclusa. Categoria Accesorii Pompe Zugravit. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Pompe Zugravit:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Aceasta il face potrivit atat pentru lucrarile de gaurire, cat si pentru cele de daltuire.Este potrivit pentru burghie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, reducand astfel vibratiile masinii in timpul pauzelor de lucru. Ciocanul demolator este adecvat pentru dalti SDS-MAX,..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Sistemul Super Joint System este o caracteristica importanta, care permite utilizarea usoara si confortabila in timpul taierii si absoarbe socurile accidentale produse la blocare, protejand astfel masina si utilizatorul...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.