Furtun

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Furtun, un produs Festool. Light slefuitoare excentric, pneumatice lex aer comprimat si aspirarea prafului un singur furtun is ghidaj evacuare aerului uzat redus al furtunului permite aspirarea prafului in permanenta ghidajul dispersare aerului uzat in exterior asigura flexibilitate in modul lucru si minimizeaza fluxul aer inspre brate si maini furtun in si interfata sunt usor utilizat si reduc timpii schimbare sculelor adaptorul rotativ asigura un avans lin, progres in lucru si economis este timp lex, lex, lr antistatic in conformitate din conectarea slefuitorului pneumatic la un aspirator mobil sau un bloc alimentare, ambalaj carton., rezistenta scurgere din lt, rezistent la temperaturi pana la furtun. Categoria Furtun Aspirare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aspiratoare Festool:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat genereaza un nivel de zgomot de aproximativ 82 dB LWA. Greutatea neta a masinii este de 49,2 kg, iar greutatea bruta este de 56 kg. Aceasta are dimensiunile de 520 mm..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular este echipat si cu tehnologia DXT (Deep and eXact cutting Technology), care asigura taieri precise si line. Taierile inclinate sunt usor de realizat datorita posibilitatii de reglare..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este dotata cu caracteristici si accesorii care ii confera o productivitate si o siguranta sporita. Este ideala pentru debitarea precisa si eficienta a..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.