Ferastrau Sabie Dulgherie

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Ferastrau Sabie Dulgherie, un produs Festool. Lant universal ferastra ulei lant ferastra cablu alimentare, sina ghidare in cutie systaine date tehnice turatia mers in gol consumata masa, taiere, taiere imbinare pe colt viteza taiere mers in gol, pozitia lamei masina inovatoare cu. Fie ca vorba lemn sau materiale termoizolante, ferastraul sabie univer ss taie toate materialele uzuale din constructiile din pana. sinei ghidare se pot executa fara probleme taieri drepte, fara desprinderi material, retezari, taieri longitudinale, imbinare la colt, precum si la unghi variabil. Particularitate ferastraul univer cantar este numai, lucrul fara efort. si greutate, canal ghidare integrat in sania ghidare din al turnat sub presiune, taieri precise ajutorul sinei ghidare gama larga aplicatii taieri inclinate, in unghi pana la lant schimbat si tensionat fara chei accesori rotativ aspirare conectarea la un aspirator taiere dintr singura operatie, functionare fara socuri si calitate r Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Un alt avantaj practic este lungimea cablului de alimentare de 6 m, care permite lucrul intr-un spatiu de pana la 113 m2 fata de o sursa de energie. Ciocanul demolator cu motor fara perii, modelul este..
Set Powerpack
Set Powerpack

Valiza de transport tip carucior este o valiza robusta, rezistenta la socuri si apa, cu manere retractabile si roti, care faciliteaza transportul tuturor produselor. Setul PowerPack functioneaza cu alimentare..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Indicatorul LED pentru schimbarea periilor este util pentru intretinerea masinii si pentru a sti cand trebuie inlocuite periile. Indicatorul LED pentru problemele electrice informeaza utilizatorul cu privire..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.