Elevator Placi Master

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Elevator Placi Master, un produs Mondelin. Inaltimea pozitionare m. inaltimea incar care pozitionare orizontala. inaltime platforma m. incar care maxima un suport buna protectie placa gips carton, indiferent sa, brate centrale, saboti si brate telescopice. Montare demontrare rapida. Amprenta la sol redusa. Echipat maner inclinare brevetat. Ampatament redus, si ajustabil traversarea usilor. Sarcina utila. Element baza coloana si cap brate platforma utiliz instalare orizontala si pe plan inclinat, inclusiv placi ignifuge incendiu, placi gips carton si placi celuloza mare greutate. Platforma acces direct la tavanului montat. Siguran sistemul brevetat, din doua cabluri. cablu lucru cablu protectie anti cadere. Calitat conform normele si directivele europene ce. Evaluarea conformitate executata soco. Montaj si control inainte expediere. Controale si t este incar care efectuate partamentul control si calitate. Sarcin speciale, gresarcina utila. asi consolidat. Coloana din profil d Categoria Amenajari Interioare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un alt aspect important este limitatorul de cuplu, care va opri automat functionarea masinii in momentul in care se intalneste o armatura. Acest lucru previne deteriorarea instrumentului si reduce riscul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.