Elevator Placi Master

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Elevator Placi Master, un produs Mondelin. Inaltimea pozitionare m. inaltimea incar care pozitionare orizontala. inaltime platforma m. incar care maxima un suport buna protectie placa gips carton, indiferent sa, brate centrale, saboti si brate telescopice. Montare demontrare rapida. Amprenta la sol redusa. Echipat maner inclinare brevetat. Ampatament redus, si ajustabil traversarea usilor. Sarcina utila. Element baza coloana si cap brate platforma utiliz instalare orizontala si pe plan inclinat, inclusiv placi ignifuge incendiu, placi gips carton si placi celuloza mare greutate. Platforma acces direct la tavanului montat. Siguran sistemul brevetat, din doua cabluri. cablu lucru cablu protectie anti cadere. Calitat conform normele si directivele europene ce. Evaluarea conformitate executata soco. Montaj si control inainte expediere. Controale si t este incar care efectuate partamentul control si calitate. Sarcin speciale, gresarcina utila. asi consolidat. Coloana din profil d Categoria Amenajari Interioare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Latimea de lucru a placii este de 43 cm, iar frecventa de vibratie este de 85 Hz. Aceasta permite compactarea eficienta a solului, asigurand rezultate optime in timpul lucrarilor. Viteza de lucru este..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Un aspect inovator al pompei este posibilitatea de a lubrifia pistonul prin simpla apasare a unui buton. Acest lucru permite intretinerea usoara si rapida a pompei, prevenind astfel eventualele defecte cauzate de uzura...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.