Compresor Rezervor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Rezervor, un produs Abac. Compresor aer debit rezervor start cap compresor motor, masa, compresor recomandat scopuri industriale mici. Usor transportat datorita lor reduse. Stabil datorita picioruselor cauciucate. Racire buna si functionare silentioasa. Compresoare piston din line. Solutii complete plug play, compacte, usor transportat, utilizare ocazionala sau intermitenta. Aer comprimat mobil aplicatii casnice, in ateliere sau in constructii. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina de sablat este usor de utilizat, cu un design compact si portabil, permitand astfel utilizatorului sa lucreze fara efort. Telecomanda permite controlul functionarii unitatii de sablare, facilitand..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.