Compresor Piston Rezervor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Piston Rezervor, un produs Walter. Compresor piston, rezervor prog. Capacitatea rezervorului presiune maxima lucru bar debit aer aspirat debit aer refulat turatii cilindrii stadii compresie compresor, piston din fonta, amplasat pe un rezervor orizontal. Bloc compresie eficient energetic. Consum energie scazut. Eficienta fiabilitate costuri funcionare reduse datorita calitaii durabilitaii ridicate componentelor utilizate. Randamentul inalt al compresoarelor noastre si un nivel zgomot scazut fac un mare avantaj in alege modelele noastre. Structura stabila. Roti si maner transport usor. Garantia producatorului luni garantia legala oferita doar persoanele fizice care utilizeaza in scop non luni compresoarele se livreaza asamblate si pregatite lucru, necesita montarea unui stecher priza la care fi utilizat. Stecherul trebuie instalat catre persoana calificata ex electrician. Service in garanie si post garanie asigurat furnizor. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Utilajul are o eficienta de 570 m2/h si are o dimensiune de talpa de 730x500 mm. Greutatea in lucru este de 146 kg. Nivelul zgomotului este de 105.2 dB(A), iar nivelul vibratiilor este intre 4 si 9 m/s2...
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Forta centrifuga a acestei placi compactoare rotunde este de 14 kN, ceea ce asigura o compactare puternica si durabila a solului. Dimensiunile masinii sunt de 46 x 43 x 98 cm, ceea ce o face usor de manevrat..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Recomandata pentru suprafete de pana la 200 de metri patrati, pompa airless este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniul vopselurilor care doresc sa obtina rezultate de calitate superioara..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.