Compresor Piston Albastru Rezervor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Piston Albastru Rezervor, un produs Walter. Compresor piston blue line, rezervor litri. Capacitatea rezervorului presiune maxima lucru bar debit aer aspirat debit aer refulat cilindrii stadii compresie compresor semi, piston din fonta, amplasat pe un rezervor orizontal. Bloc compresie eficient energetic. Consum energie scazut. Eficienta fiabilitate costuri funcionare reduse datorita calitaii durabilitaii ridicate componentelor utilizate. Randamentul inalt al compresoarelor noastre si un nivel zgomot scazut fac un mare avantaj in alege modelele noastre. Structura stabila. Roti si maner transport usor. Garantia producatorului luni garantia legala oferita doar persoanele fizice care utilizeaza in scop non luni compresoarele se livreaza asamblate si pregatite lucru, necesita montarea unui stecher priza la care fi utilizat. Stecherul trebuie instalat catre persoana calificata ex electrician. Service in garanie si post garanie asigurat furnizor. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Capul mobil de taiere electric ofera o functionalitate si fiabilitate maxima, iar motorul pe grinda solida asigura acuratete si calitate maxima in taiere. Finisajele realizate cu aceasta masina sunt perfecte...
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Cu ajutorul reductorului de presiune, utilizatorul poate regla in mod precis presiunea de sablare pentru rezultate optime. In plus, filtrul cartus din poliester este durabil si usor de curatat, mentinand..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.