Compresor Insonorizat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Insonorizat, un produs Fiac. Compresor aer fara ulei insonorizat compactsilent compactsilentx un compresor fara ulei, coaxial, doua pistoane actionate un motor electric monofazat. Grupul compresor are constructie robusta, motor inductie, aripioare racire cilindrilor si capacului chiulasei, ventilatie fortata debit mare,ce produce aer total lipsit ulei. Compresorul echipat pompa generatie noua, model xs, randament imbunatatit si fiabilitate mai buna decat pompele precedente. echipat presostat protectie termica resetare automata, regulator presiune, manometru, supapa siguranta, robinet purjare condensului. Constructa compacta il face aplicatii mobile, poate fi deplasat interventii. constructiei speciale pompei aer, acest compresor silentios doar permitand utilizarea lui chiar si in spatii birouri, etc. alimentare volum butelie transmisie antrenare directa. Debit aer aspirat debit aer refulat ungere autolubrefiat fara ulei turatie compresor portabil. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Aceasta masina de taiat are o lungime maxima de taiere de 118,5 cm si o grosime maxima de taiere de 105 mm sau 220 mm prin doua treceri. Lungimea de taiere in diagonala este de 83,5x83,5 cm, iar grosimea..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Aceasta este o placa compactoare grea, reversibila, echipata cu motor Honda pe benzina. Este un utilaj conceput pentru a compacta suprafetele de teren, cum ar fi solurile, asfaltul sau pavajele, si are..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.