Mai Compactor

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Mai Compactor, un produs Batmatic. Maiul compactor este un utilaj de compactare destinat pentru lucrari in spatii inguste, precum compactarea santurilor pentru conductele de gaz, apa si alte situatii similare. Acesta este echipat cu un motor Honda GXR 120, care functioneaza pe baza de benzina, si are o putere maxima de 3.5 cp.

Frecventa loviturilor pe minut variaza intre 600 si 695, asigurand o compactare eficienta a terenului. Talpa de compactare are dimensiunile de 285 x 330 mm, ceea ce permite o acoperire extinsa a suprafetei de lucru.

Forta de compactare a utilajului este de 16 kN, oferind rezultate excelente in ceea ce priveste densitatea solului. Adancimea de compactare poate ajunge intre 60 si 70 cm, asigurand astfel o adancime adecvata pentru lucrarea dorita.

Viteza de inaintare a utilajului variaza intre 15 si 18 m/min, asigurand o acoperire rapida a terenului. Unghiul de urcare a rampelor poate fi de pana la 20%, ceea ce face ca acest utilaj sa fie capabil sa lucreze chiar si pe terenuri inclinate.

Greutatea utilajului in sine este de 70 kg, ceea ce il face usor de manevrat si transportat. Aceasta caracteristica face ca maiul compactor sa fie ideal pentru lucrarile care implica deplasari frecvente si lucrari in mai multe locatii.

Maiul compactor este un utilaj puternic si eficient, proiectat sa ofere o compactare excelenta in conditii de lucru dificile. Cu dimensiunile sale compacte si o putere adecvata, acesta este un utilaj ideal pentru a realiza lucrari de calitate in spatii inguste. Categoria Maiuri Compactoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Sasiul masinii este ranforsat, oferind o mare rigiditate structurala. Masina este dotata cu un opritor pentru taieri repetitive si poate realiza si taieri in plunge (adancirea capului taietorului)...
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat vine echipata cu o perie de polipropilena si un recipient de apa de 13 litri. Peria de polipropilena este ideala pentru curatarea eficienta si sigura a suprafetelor. Recipientul de apa..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Aceasta masina ofera adancimi mari de frezare la o greutate redusa, ceea ce o face usor de manevrat si controlat. Reductorul si aparatoarea masinii sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, asigurand..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.