Carucior Ciocan Demolator

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Carucior Ciocan Demolator, un produs Bisonte. Carucior ciocan demolator acesta are un cilindr sustinerea unghiului lucru prin actionarea manetei pe maner se poate inclina intre si compatibil bc. Categoria Ciocan Demolator.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Un alt avantaj practic este lungimea cablului de alimentare de 6 m, care permite lucrul intr-un spatiu de pana la 113 m2 fata de o sursa de energie. Ciocanul demolator cu motor fara perii, modelul este..
Set Powerpack
Set Powerpack

Valiza de transport tip carucior este o valiza robusta, rezistenta la socuri si apa, cu manere retractabile si roti, care faciliteaza transportul tuturor produselor. Setul PowerPack functioneaza cu alimentare..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pentru a asigura un mediu de lucru curat si sigur, fierastraul circular este echipat cu un sistem de colectare a prafului. Acest sistem este inclus in setul de livrare si contribuie la mentinerea locului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.