Betoniera

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Betoniera, un produs Lino Sella. Betoniera electric, motor cuva aprox. sac ciment cuva turatii cuva roti nivel zgomot la < ambalaj ambalaj variabil in functie tipul materialului folosit betonierele portabile lino sella asigura uurina maxima utilizare confort operator pot fi asamblate dezasamblate un timp mic pot fi amplasate chiar in mici. A fost concepute utilizare transport uor. lor sale reduse, zgomotului uurinei in asamblare demontare pot fi folosite p este tot. Dupa utilizare, maina poate fi plasata cutie carton la indemana in acest fel, maina poate fi mutata fara nicio problema fara unelte specifice masina un sistem special blocare care evita inclinarea accidentala cuvei, asigurand sigurana maxima operatorului. Categoria Betoniere Profesionale. Pentru preturi avantajoase vezi Betoniere Profesionale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este dotata cu amortizoare heavy-duty care impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor. Aceasta caracteristica ajuta la reducerea disconfortului pentru operator, precum si la prevenirea..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Forta centrifuga a acestei placi compactoare rotunde este de 14 kN, ceea ce asigura o compactare puternica si durabila a solului. Dimensiunile masinii sunt de 46 x 43 x 98 cm, ceea ce o face usor de manevrat..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Recomandata pentru suprafete de pana la 200 de metri patrati, pompa airless este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniul vopselurilor care doresc sa obtina rezultate de calitate superioara..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Cu privire la datele tehnice, aceasta masina functioneaza la o turatie in gol de 5000 rpm si are un nivel de presiune acustica de 102 dB(A) si un nivel de putere sonora de 113 dB(A). Are dimensiunile de..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.