Betoniera Benzina

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Betoniera Benzina, un produs Lino Sella. Benzina motor varianta motor electric variabil in functie tipul materialului folosit gama betoniere ciment tradiionale ofera posibilitatea avea maina solida garantata in timp raspunde tuturor nevoilor clientului credem in valoarea furnizarii betonierede ciment inalta calitate acorda construcii inalta calitate. Vopsirea pulbere asigura protecie uv, durabilitate rezistena. Kit tractare roti pneumatice si bara tractare mutarea usoara pe santier. Roile sunt fabricate din cauciuc solid sunt proiectate asigura traciune maxima la sol. Efort mai mic necesar descarca cuva betonierei, datorita sistemului transmisie. Cabina motorului echipata deschideri aerisire. Am este care optima timp am este care redus datorita unui contra fund special, care impinge materialul catre parile laterale ale tamburului construcia lamelor asigura inlocuire uoara, intrucat sunt prinse sudate. Angrenajul pinionul sunt confecionate din fonta. Categoria Betoniere Profesionale. Pentru preturi avantajoase vezi Betoniere Profesionale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este proiectata cu atentie la detalii. Beneficiaza de protectie IP54, asigurand o protectie eficienta impotriva prafului si a apei. Manerele sunt realizate din aluminiu si acoperite cu..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.