Betoniera Agricultura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Betoniera Agricultura, un produs Lino Sella. Cuva variabil in functie tipul materialului folosit betoniera conceputa agricultura funcioneaza fara motor, puterea transmisiei data legatura universala dintre maina tractor cardan construcia lamelor asigura am este carea optima inlocuirea uoara, deoarece sunt prinse, sudate. Categoria Betoniere Profesionale. Pentru preturi avantajoase vezi Betoniere Profesionale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Sasiul masinii este ranforsat, oferind o mare rigiditate structurala. Masina este dotata cu un opritor pentru taieri repetitive si poate realiza si taieri in plunge (adancirea capului taietorului)...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament robust, ideal pentru utilizarea in domeniul reparatiilor auto si pe santiere de constructii datorita rezistentei sale la conditii grele de munca...
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.