Betoniera Agricultura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Betoniera Agricultura, un produs Lino Sella. Cuva variabil in functie tipul materialului folosit betoniera conceputa agricultura funcioneaza fara motor, puterea transmisiei data legatura universala dintre maina tractor cardan construcia lamelor asigura am este carea optima inlocuirea uoara, deoarece sunt prinse, sudate. Categoria Betoniere Profesionale. Pentru preturi avantajoase vezi Betoniere Profesionale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Masina este echipata cu un motor Honda, care functioneaza pe benzina. Motorul GX 160 are o putere de 3,6 kW 4,9 CP, oferind suficienta putere pentru a-si indeplini sarcinile de compactare in zonele restranse...
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Un aspect inovator al pompei este posibilitatea de a lubrifia pistonul prin simpla apasare a unui buton. Acest lucru permite intretinerea usoara si rapida a pompei, prevenind astfel eventualele defecte cauzate de uzura...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii,..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.